Deixa un comentari

Dia del recapte

Info Trobada

Durant el dia del recapte

  1. Establiu-vos als llocs indicats i inicieu la recollida d’aliments.
  2. Recordeu de recollir només els següents aliments: arròs, llegums secs i brics (llet o caldo). Eviteu els envasos de vidre! Es trenquen fàcilment i pesen més!
  3. Recolliu els aliments i aneu-los posant a les caixes. A cada caixa només pot anar 1 tipus d’aliment: feu caixes d’arròs, caixes de llegums secs i caixes de brics. Un cop la caixa estigui plena tanqueu-la, escriviu quants kg hi ha a la caixa i quin tipus de menjar hi ha.
  4. Un cop finalitzat el recapte, porteu les caixes plenes del menjar al PUNT DE RECOLLIDA que tingueu assignat. Si el transport no l’assumiu desde l’agrupament, caldrà que guardeu les caixes fins l’hora que hagueu acordat amb la comissió organitzadora que passarà a recollir el menjar
  5. Desplaceu-vos al Punt de Trobada General en alguna de les hores indicades amb la informació que us facilitarem. Allà podreu participar en les activitat/dinàmiques que es realitzin (seran breus!)
Quin és el Punt de Trobada? Arc de Triomf, Passeig Lluís Companys <M> L1 Arc de Triomf Autobús: 39, 40, 41, 42, 51, 141 Què trobareu al Punt de Trobada?  Un escenari  Un punt de benvinguda  Carpes amb activitats, tallers i jocs per a totes les unitats Les activitats comencen a partir de les 17h! Què heu de fer quan arribeu al Punt de trobada? En primer lloc dirigiu-vos al Punt de Benvinguda i anuncieu la vostra arribada! Allà informaran de tot el què podeu fer. Des de les 17h i fins les 21h podreu participar en els diferents tallers organitzats al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) Si arribéssiu passada l’hora en punt, gaudiu dels tallers i espereu-vos al proper torn! I recordeu: és un dia per a totes les famílies! Convideu als pares i mares dels vostres agrupaments a participar en l’acció de tots!

Veure punts de recollida disponibles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: